واکنش علی مرادی به مهاجرت دختر وزنه بردار

واکنش علی مرادی به مهاجرت دختر وزنه بردار

به گزارش ساماس رئیس فدراسیون وزنه برداری به مهاجرت دختر وزنه بردار واکنش نشان داد و اظهار داشت: اینها از ارزش های اخلاقی به دور است.


به گزارش ساماس به نقل از ایسنا، علی مرادی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که برای کشورهای اسلامی چند وزنه بردار اعزام می شود، اظهار داشت: روز گذشته در کمیته ملی المپیک حاضر شدم و فهرست نفرات کامل را اعلام کردم. اعضای کادر فنی تصمیم گرفتند که تیم مردان را به نحو کیفی و کامل (۱۰ نفر) اعزام کنند. البته اردوها از فردا با تعداد ۱۶ نفر شروع می شود و باتوجه به همین موضوع تیم زنان را نیز حمایت می نماییم. در بخش زنان احیانا ۸ نفر اعزام خواهند شد که روی شانس های مدال بیشتر حساب نماییم.
رییس فدراسیون وزنه برداری در ادامه درباب پناهندگی دختر وزنه بردار اظهار داشت: اینطور موارد نه برای ما بلکه برای دنیای ورزش اجتناب ناپذیر است. اگر روی این مساله در المپیک اخیر نگاه کنید یکی از دختران به کشور دیگری رفت. ورزش در همه دنیا فراز و نشیب های خودش را دارد، از این که چگونه می توانیم جلوی این اتفاقات را بگیریم و یا مهاجرت ها کمتر شود باید انگیزه بیشتری برای ورزشکاران فراهم نمود.
مرادی همین طور اظهار داشت: بنظر می رسد این اقدامات کم لطفی است که به مجموع کشور و آن ورزش لطمه می زند؛ کسی که با همه خودخواهی خود اینهمه خاستگاه های دختران جدیدی را که به ورزش می آیند را نابود می کنند. اینها از ارزش های اخلاقی به دور است حالا چه پناهنده شود، یا بخواهد مهاجرت داشته باشد. فکر می کنم باید کمی به مسائل خود توجه نمایند تا این مسائل را گسترده تر ببینند. این رشته در کشور جدید است، در سه سال و نیم به اندازه ۵۰ سال کار انجام گرفته است.
وی اضافه کرد: کسانی که در این رشته صاحب نام هستند و برخی در آنها پناهنده می شوند هنوز نمی توانسته اند یک مدال درست و حسابی بگیرند. ورزشکاران ما در سه سال و نیم مدال های خوب ورزشی گرفته اند و آنها باید حمایت شوند. ما حمایت می نماییم. کلاس آموزشی داوری و مربی گری را برای خانم ها بیشتر مقرر می نماییم. اردوها را در صدد هستیم که بهتر نماییم ضمن این که در بحث برگزاری اردوهای تمرینی در سطح استان جلسه ای با حضور نایب رئیس زنان داریم تا بتوانند تمرینات بهتری داشته باشند.
وی در پاسخ به این پرسش که در موضوع یکتا جمالی موضوع سوء مدیریت و توبیخ پیش آمده است؟ اظهار داشت: من به این مساله ها بر نمی گردم چون حاشیه ای است. دخترهایی که هستند عضو خانواده ما هستند. اگر هم چیزی هم هست باید تذکر داد و اگر نیاز به حمایت است باید انجام دهیم. تشویق و تنبیه کجاست. در خانواده خصوصی اگر پدر تذکر ندهد وظایفش را انجام نداده است. ما نایب رئیس داریم که در بخش زنان کار می کند. نایب رئیس استانها هم همین شکل است.
وی در ادامه اظهار داشت: ما تیم هایی را در موارد زیادی با نفرات زیاد حتی به آمریکا اعزام کرده بودیم. رفتند و آمدند و بدون هیچ نوع تنشی. اینگونه اقدامات هر چقدر هم بخواهی شرایط را مهیا کنی، کسی که ته دلش می خواهد اتفاقی را رقم بزند کار خودرا می کند. کسی که شب بخوابد و بامداد زود بلند شود و ساعت ۸ به بهانه این که حال خانواده اش را بپرسد از مربی مربوطه زمان بخرد و نیت خودرا به عمل برساند نمی تواند بدون برنامه ریزی از قبل این کارها را کرده باشد. یا کسی که مصاحبه کرده و می گوید که او را از آلمان برده، پس برنامه ریزی داشته اند و سیستم سامان دهی برای این موضوعات مهیا کرده اند. احساس من این است که یک شبکه قاچاق انسان اینها را مدیریت می کند. سیستم، سازماندهی شده است.
وی اضافه کرد: شما نمی توانید، مگر ساده لوحی کنید. امکان ندارد جوان ۱۷ ساله شب بخوابد بامداد تصمیم دیگری بگیرد. اتفاق خاص این بود که آنقدر تودار بوده که هیچ کس باخبر نشده است. شرایطی را ایجاد کرده کسی نفهمیده است.
مرادی درباب بازنشستگی اش اظهار داشت: من بازنشسته نیستم. تا آن زمان که سازمان بازنشستگی مسائلی که در رابطه با سنوات هست مورد تایید قرار ندهد هیچ سازمانی نمی تواند پرسنلی را بازنشسته اعلام نماید. پس ما بازنشسته محسوب نمی شویم و فی کما سابق به کار خود ادامه می دهیم.
وی درباب دیوان عدالت اداری نیز اظهار داشت: دیوان عدالت اداری موضوع دیگری است. به نظر من چیزی که وزارت ورزش دنبال می کند با منشور المپیک که نمی تواند در مجمع دخالت کند. مجمعی که رئیس آن رئیس ورزش کشور است. چطور میتوان رایی که مشابه رای هادی ساعی باشد با همان شرایط، همان قاضی و همان شعبه تایید کرده اما برای ما را نقض کند. ما اعتراض کردیم. این که رای بدوی انتشار پیدا کند خلاف و جرم است. دوستانی که نشر داده اند باید در مراجع قضایی پیگیری شود. تا رای قطعی صادر نشده که نباید منتشر کنند. رای بدوی قانونش این است.
وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که تا چه زمانی بازنشسته نیستید، اظهار داشت: من از سال ۴۲ سرباز و بسیجی این کشورم بعدش هم بازنشستگی یک اسم است و اگر به نام ما بخورد ما هستیم. به لحاظ قانونی هم صندوق بازنشستگی باید بررسی کند و تایید کند. من نزدیک سی و چند سال سابقه اجرائی دارم. سابقه اجرائی با سنوات و حق بیمه فرق دارد. دو موضوع است. چیزی که در رابطه با سوابق است ۳۶ سال است. آن چیزی که درباب سنوات هست نزدیک ۳۰ سال است. یعنی من دور بعدی هم می توانم باشم. بستگی به نظر مجمع دارد. چون کارشناس ارشد هستم تا آن زمان که بالاترین مقام بگوید می توانم باشم. ممکنست ۳۰ یا ۴۰ سال باشد.




منبع:

1401/03/03
15:10:06
5.0 / 5
973
تگهای خبر: آموزش , بیمه , خانواده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
ساماس - یوگا