معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام كرد

گسترش برنامه سلامت خانواده به ۱۸۰ شهر کشور

گسترش برنامه سلامت خانواده به ۱۸۰ شهر کشور

ساماس: معاون بهداشت وزارت بهداشت در جلسه قرارگاه «سلامت خانواده» که با محوریت پویش ملی سلامت در ستاد وزارت بهداشت برگزار گردید، از گسترش برنامه «سلامت خانواده» به 180 شهر کشور آگاهی داد و بر ارتقای پوشش «پویش ملی سلامت» در تمام کشور تاکید نمود.


به گزارش ساماس به نقل از ایسنا، دکتر حسین فرشیدی اظهار داشت: «پویش سلامت خانواده» با هدف ارتقای سواد سلامت خصوصاً در شهرهای بزرگ و همین طور تقویت برنامه «سلامت خانواده و نظام ارجاع» که از اردیبهشت ماه فاز شهری آن شروع شده است، از ۲۰ آبان ماه شروع شد و تا ۱۵ دی ماه ادامه دارد.
وی ادامه داد: برنامه «سلامت خانواده» در فاز اول از ۵۹ شهر آغاز شد و سپس به ۹۳ شهر ارتقا یافت و اکنون در ۱۸۲ شهر کشور درحال اجراست.
معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: ما یک نظام شبکه ای قوی در منطقه داریم که البته بخش شهری آن خصوصاً در شهرهای بزرگ به اندازه بخش روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر توسعه نیافته است.
فرشیدی با بیان اینکه ۲۰ میلیون نفر تا انتهای سال تحت پوشش برنامه سلامت خانواده قرار می گیرند، گفت: ضریب پوشش خدمات ما در شهرها خصوصاً شهرهای بزرگ کمتر از حد انتظار است. ایجاد مراکز و تامین نیروی انسانی در شهرهای بزرگ طی سالهای قبل آنچنان که باید توسعه نیافته است. اگر پوشش فراگیر برنامه ها تا ۸۰ درصد ارتقا یابد، شاید دیگر نیازی به برگزاری پویش هایی نظیر «پویش ملی سلامت» برای جلب نظر مردم نباشد.
وی اظهار داشت: باید با اجرای «پویش ملی سلامت» بتوانیم برنامه «سلامت خانواده و نظام ارجاع» و همین طور تشکیل «پرونده الکترونیک سلامت» را تسهیل نماییم. ارتقای سواد سلامت و آشناسازی مردم با مراکز و بخش های خدمت بهداشتی نیز با اجرای این پویش تسهیل می شود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه باید همه بیماریهای واگیر و غیرواگیر را تحت پوشش برنامه های خود قرار دهیم، اظهار داشت: در چالش ملی سلامت دو ریسک فاکتور «پرفشاری خون و دیابت» به عنوان نخستین فاز از برنامه های سلامت خانواده غربالگری می شوند. هر بیماری که این عوامل خطر را دارد و از وجود آن در خود غافل است اگر تحت درمان قرار گیرد، به آینده سلامت کشور کمک شایانی می شود.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، فرشیدی در آخر اشاره کرد: برای اجرای «پویش ملی سلامت» لازم است تمام امکانات سازمان ها و وزارتخانه هایی که درگیر فرهنگسازی و ارائه خدمات دولتی هستند به کار گرفته شود. همین طور نیروی بسیج و بخش خصوصی نیز در ارائه پوشش حداکثری برنامه می توانند به ما کمک کنند.



1402/09/08
09:17:10
5.0 / 5
387
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , خانواده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
ساماس - یوگا