همزمان با روز پیشگیری از سوختگی تشریح شد

چالش بیمه ای بیمارانی که نمی خواهند نازیبا باشند

چالش بیمه ای بیمارانی که نمی خواهند نازیبا باشند

به گزارش ساماس، رییس بیمارستان فوق تخصصی جراحی پلاستیک 15 خرداد ضمن تشریح اقدامات درمانی که این مرکز برای بیماران گرفتار سوختگی ارائه می دهد، درعین حال با انتقاد از عدم پوشش بیمه ای اعمال جراحی ترمیمی بیماران سوخته، اظهار داشت: این درحالیست که بیمار سوخته به سبب تغییر شدید بافت و صورت از نظر روانی نیز تحت فشار است و با این نوع اعمال در حقیقت او نمی خواهد زیباتر شود بلکه می خواهد به چهره پیش از سوختگی خود بازگردد.


دکتر مسعود یاوری همزمان با روز پیش گیری از سوختگی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به این که حدود پنج درصد از مراجعات بیمارستان ۱۵ خرداد را بیماران گرفتار سوختگی مزمن می سازند، اظهار داشت: بیماران سوختگی به دو دسته حاد و مزمن تقسیم می شوند که موارد سوختگی حاد که باید اقدامات اولیه درمان سوختگی را دریافت نمایند عمدتاً به بیمارستان های تخصصی سوختگی از قبیل بیمارستان شهید مطهری تهران می روند و موارد سوختگی مزمن به ما مراجعه می کنند.
وی با اشاره به اینکه درمان سوختگی مزمن زمان بر است، اشاره کرد: کسانی که گرفتار سوختگی می شوند از نظر روحی و جسمی سالیان سال باید تحت کنترل باشند.
این جراح پلاستیک و ترمیمی با اشاره به این که بازسازی های پس از مراحل حاد بیماری عمدتاً در بیمارستان ۱۵ خرداد صورت می گیرد، بیان کرد: در حقیقت سوختگی مزمن همان عوارض حاصل از سوختگی حاد است که تا مدت ها با بیمار می ماند؛ به عنوان مثال کسی که گرفتار سوختگی در ناحیه دست شده باشد ممکنست به علت جمع شدن بافت و پوست گرفتار خم شدن دست و یا درصدی از کارافتادگی اندام شود که لازم است جراحی شود و یا ممکنست فرد در اثر سوختگی ناحیه صورت گرفتار نازیبایی و خارج شدن چهره اش از حالت طبیعی باشد که باید تحت جراحی پلاستیک قرار گیرد.
وی ادامه داد: این مشکلات سوختگی مزمن مشتمل بر دو نوع هستند که یا مانع عملکرد اندام شده و یا سبب نازیبایی می شوند که درمان هر دو مورد در این مرکز به انجام می رسد.
یاوری با اشاره به اینکه عمده مراجعات به علت سوختگی با آتش است، اشاره کرد: با اینحال سوختگی الکتریکی به ویژه سوختگی با کابل های فشار قوی و یا سوختگی با اسید هم در این مرکز داریم. بطور کلی حدود ۵ تا ۷ درصد سوختگی ها بصورت الکتریکی هستند.
وی با اشاره به این که مراجعات سوختگی مزمن در بیمارستان ۱۵ خرداد عمدتاً مردان هستند، اظهار داشت: در حقیقت ۷۰ درصد این بیماران را آقایان می سازند.
این فلوشیپ جراحی دست، اشاره کرد: سوختگی یا به قشر ضعیف جامعه مربوط می شود و یا سبب ضعیف شدن افراد می شود؛ چونکه سوختگی یک بیماری مزمن است و میزان هزینه برای درمان آن خیلی بالا است. خوشبختانه درمان سوختگی حاد پوشش بیمه ای دارد؛ هرچند که تعرفه های آن مناسب نمی باشد اما چالش بیماران مزمنِ سوختگی زمانی است که بخواهند جراحی پلاستیک ترمیمی انجام دهند.


وی ادامه داد: بیمه ها انجام اعمال جراحی پلاستیک را جزو خدمات زیبایی محسوب کرده و برای آن پوشش بیمه ای قائل نمی شوند و این درحالی است که فردی که گرفتار سوختگی شده است، به علت تغییر شدید بافت و صورت از نظر روانی هم تحت فشار است و با این نوع اعمال تنها می خواهد چهره عادی داشته باشد؛ درحقیقت او نمی خواهد زیباتر شود بلکه می خواهد به چهره پیش از سوختگی خود بازگردد.
رییس بیمارستان فوق تخصصی جراحی پلاستیک ۱۵ خرداد، افزود: باتوجه به زمان بر بودن درمان سوختگی مزمن و عدم کفایت پوشش بیمه ای، بیمار تحت فشار اقتصادی قرار می گیرد. امیدوار هستم روزی برسد که بیمه ها تمام اقدامات درمانی ترمیمی بیماران سوخته را پوشش دهند.
وی ادامه داد: هم اکنون اگر بیمار سوختگی که به ما مراجعه کند و لازم باشد جراحی ترمیمی انجام دهد باید هزینه را با تعرفه آزاد بخش دولتی پرداخت کند.
به گفته ی ایشان، عمده بیماران سوختگی مزمن این مرکز درمانی از سایر شهرها و استانها هستند.
وی در پاسخ به سوالی درباب روند کمک خیرین سلامت برای تقبل هزینه درمان های ترمیمی بیماران سوختگی مزمن، توضیح داد: یکی از اشکالات این است که بیمارستان ما به عنوان یک بیمارستان جراحی های زیبایی شناخته می شود و این درحالی است که کمتر از ۱۰ درصد اعمالی که انجام می دهیم فقط زیبایی است و مابقی اقدامات درمانی و غیر زیبایی است.
او اشاره کرد: بر این اساس چون بحث زیبایی پشت نام بیمارستان ما می آید، خیرین محترم تصور می کنند ما اینجا در حال دریافت هزینه های زیاد از بیماران فقط زیبایی هستیم و بنا بر این کمتر برای مساعدت با ما اقدام نموده اند.




منبع:

1402/10/01
13:19:59
5.0 / 5
412
تگهای خبر: بافت , بیمار , بیمارستان , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
ساماس - یوگا