صادرات ۲۰ میلیون دلار فرآورده های دامی از اصفهان

صادرات ۲۰ میلیون دلار فرآورده های دامی از اصفهان

به گزارش ساماس، اصفهان مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان با بیان این که به بالای 10 نوع فراورده های لبنی مجوز صادرات از استان اصفهان را دادیم، اظهار داشت: در دو ماه اخیر بیش از 20 میلیون دلار فرآورده های دامی از استان اصفهان و بیش از 2 هزار تن فرآورده های لبنی معادل 4 میلیون و 189 هزار دلار فراورده های لبنی صادر گردیده است.



سیدرضا موسوی، مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان، امروز (شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) در نشست خبری با اصحاب رسانه، به مناسبت روز جهانی شیر، اظهار داشت: استان اصفهان در عرصه دام و طیور کشور یکی از استانهای پیشرو است و حدود ۱۰ درصد از این صنعت را معادل بیش از ۲ میلیون و ۳۶۰ هزار تن فرآورده های دامی و یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن شیر خام به استان اصفهان اختصاص دارد.

وی با اعلان اینکه سازمان دامپزشکی کشور ماموریت امنیت و ایمنی غذایی مردم را عهده دار است، افرود: در این جهت سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۷ میلیون دز واکسن برای مقابله با بیماریهای مختلف به دام های استان تزریق شده است تا از انتقال بیماری به دام و انسان جلوگیری شود. در دو ماه اخیر بیش از ۲۰ میلیون دلار فرآورده های دامی از استان اصفهان صادرات شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با اعلان اینکه عرضه شیر باکیفیت و سالم در تراز بین الملل نتیجه کوشش های کارکنان سازمان دامپزشکی کشور و استان است، اظهار داشت: امنیت غذایی بصورت برنامه ریزی شده با نمونه برداری، خون گیری و تست های متوالی این ماموریت مهم را انجام می دهند. بر این اساس در دوماه اخیر بیش از ۲ هزار تن، معادل ۴ میلیون و ۱۸۹ هزار دلار فراورده های لبنی صادر گردیده است.

وی با اعلان اینکه این صادرات از تنوع مناسبی برخوردارست و به بالای ۱۰ نوع فراورده های لبنی مجوز صادرات از استان اصفهان را دادیم، افزود: همین طور محور اصلی صادرات محصولات لبنی ما کشورهای اوراسیا هستند، ممیزی های صادرات به اوراسیا بسیار سختگیرانه است به شکلی که امروز فرآورده های لبنی خودرا با بیش از ۱۳۰ پارامتر آزمایش انجام می دهیم و تراز کیفیت خودرا تبدیل به یک فرهنگ در جامعه دامداری می نماییم و هیچ شیری بدون انجام آزمایش های لازم مجوز صادرات نخواهد گرفت.

به ازای هر اصفهانی ۳۴۴ لیتر یا کیلوگرم شیر در استان اصفهان تولید می شود

حسین ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، با تأکید بر این که استان اصفهان با افتخار پرچم دار صنعت پرورش گاو شیرده و تولید شیر را در کشور بر عهده دارد، اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، با همیاری تشکل ها و دامداران وظیفه تامین امنیت غذایی و تولید محصولات باکیفیت، سالم با قیمت مناسب برای مردم را برعهده دارد، در این جهت بیشتر مراکز تولید شیر کودک، شیر مورد نیاز خودرا از استان اصفهان تامین می کنند.

وی با اعلان اینکه سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، همیشه در تلاش است تا با بهره گیری از تکنولوژی های روز دنیا از نظر کیفیت و کمست بهترین شیر را تولید نماید، اشاره کرد: سرانه تولید شیر برمبنای پنج میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر جمعیتی که در استان اصفهان مد نظر قرار دهیم به ازای هر اصفهانی ۳۴۴ لیتر یا کیلوگرم شیر در استان اصفهان تولید می نماییم. به مناسبت روز جهانی شیر و الگوی اصلاح تغذیه و افزایش سرانه مصرف شیر، ۱۱ خردادماه در گذر چهارباغ جشن ملی برگزار می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، اظهار داشت: امروز با تولید سالانه نزدیک به یک میلیون و هشتصد هزار تن شیری که در استان اصفهان تولید می شود، ۱۵ درصد از تولیدات کشور را به خود مختص کرده است. کل تولیدات و صادرات شیر در کشور طی سال قبل که در نظر گرفته ایم میانگین و سرانه مصرف ما در کشور ۱۱۰ کیلوگرم است که عدد پایینی است و باید این عدد را به جایگاه اصلی خود افزایش دهیم.

پنجمین سال بزرگداشت روز جهانی شیر، برگزار می شود

محمد جعفر فوده، نایب رییس اتاق تجاری استان اصفهان با تأکید بر این که ما به جهت اجرای مسئولیت اجتماعی سال ۱۴۰۳ را بر بهبود الگوی تغذیه متمرکز شدیم، اظهار داشت: اولین رویداد پیش روی ما روز جهانی شیر است اما فقط به شیر و لبنیات نمی پردازیم و کل تغذیه انسان ها مد نظر است بر این اساس تخم مرغ که بهترین پروتئین اول و بعد پروتئین شیر از نظر ترکیب اسیدهای آمینه است.

وی از همکاری اتاق تجاری در تمام الگوهای مصرف و الگوهای تغذیه آگاهی داد تا متخصصان را گرد هم بیایند و یک تغییر بزرگ در نگرش و تغذیه ی افراد صورت گیرد.

رضا زاهدی دبیر اجرائی رویداد بزرگداشت روز جهانی شیر، با تأکید بر این که امسال پنجمین رویداد بزرگداشت روز جهانی شیر است، اظهار داشت: یکی از فاکتورهای توسعه یافتگی مصرف شیر در دنیا است، پس باید این مسئله را جدی دنبال کرد، از دستاوردهای سالهای قبل این جلسه ها تولید مستندی در صدا و سیما و برگزاری روز جهانی شیر در وزارت جهاد بود.

۳۰۰ بازرس سلامت محصولات لبنی در استان اصفهان نظارت می کنند

علی پارسا معاون فنی مرکز بهداشت استان اصفهان با اعلان اینکه حدود ۳۰۰ بازرس بر بهداشت محیط و عرضه سالم محصولات لبنی در استان اصفهان نظارت می کنند، اظهار داشت: این بازرسان بصورت ۴۵ روز یکبار از واحد های لبنیاتی بازدید می کنند، در سال ۱۴۰۲، از ۶۰ مورد نمونه برداری از عرضه لبنیات و شیر ۲۸ مورد آن عدم انطباق با استانداردهای موجود را داشت که با متخلفان برخورد قانونی صورت گرفت.





منبع:

1403/02/30
09:45:07
5.0 / 5
516
تگهای خبر: امنیت , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
ساماس - یوگا