ابداع روشی نو برای ساخت دریچه در عمل قلب باز توسط پزشک شیرازی

ابداع روشی نو برای ساخت دریچه در عمل قلب باز توسط پزشک شیرازی

ساماس: ساماس: فارس موفقیت احمدعلی امیرغفران، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و فوق تخصص جراحی قلب و عروق در ابداع روشی نو برای ساخت دریچه در عمل قلب باز، در کنگره انجمن جراحان قلب اروپا، جایزه نخست تکنولوژی های پیشرفته در این رویداد علمی بین المللی در سال 2024 میلادی را به همراه داشت.


این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در توضیح بیشتر این موفقیت، با اشاره به کوشش های چندین ساله برای توسعه علمی روش های نوین درمان های جراحی قلب باز، موفقیت در ساخت دریچه ریوی (پولمونری) که تا کنون برای بالاتر از ۲۰۰ بیمار با موفقیت مورد استفاده قرار گرفته است را همچون این تلاش ها برشمرد و اضافه کرد: همین طور در سال قبل نیز ساخت دریچه سه لختی (تریکوسپید) در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به کسب عنوان بالاترین ابداع و تکنیک نوآورانه در جراحی قلب انجامید.
بگفته این فوق تخصص جراحی قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نقطه عطف این موفقیت ها که امسال به وقوع پیوست، طراحی و ساخت استنت های از پیش آماده شده است که با نصب بافت مورد نظر بر روی آنها در هنگام عمل جراحی، دریچه ای با عملکرد مناسب و از جنس بدن خود بیمار تولید شده و همزمان در داخل قلب جایگذاری می شود.
امیرغفران افزود: این دریچه ها با هدف استفاده از بافت بدن خود بیمار برای ساخت دریچه های قلبی صورت می گیرد که انتظار می رود منجر به افزایش مدت زمان کارآیی و بهبود عملکرد دریچه برای بیمار شود.
این پزشک فوق تخصص جراحی قلب و عروق با اعلان اینکه تمامی مراحل ایده سازی، طراحی، ساخت و اجرای این تکنیک جراحی در شیراز انجام شده است، اظهار داشت: هم اکنون برای تعویض دریچه های قلبی، اغلب از دریچه های مکانیکی که نیاز به مصرف دائمی داروهای ضد انعقادی دارد و یا دریچه های بیولوژیکی با بافت حیوانی استفاده می شود که به سبب عدم همخوانی با بدن بیمار طول عمر محدودی دارد، در صورتیکه با ساخت دریچه جدید که از نظر بیولوژیکی با بدن بیمار سازگاری دارد؛ امید است که این مشکلات برطرف شود.
وی با اظهار امیدواری نسبت به کارآیی این استنت و دریچه در طولانی مدت و حتی تا آخر عمر بیمار، موفقیت اجرای این ایده در کنگره انجمن جراحان قلب اروپا و کسب عنوان برتر تکنولوژی های پیشرفته، این رویداد علمی را موفقیتی برای جامعه پزشکی و جراحی قلب کشور و شیراز دانست و از استقبال گسترده پزشکان دنیا از این ایده آگاهی داد.
به گزارش ساماس به نقل از ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، این فوق تخصص جراحی قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن تقدیر از همکاران خود در گروه قلب در پیشبرد و اجرای این ایده، استفاده از این تکنیک نوین جراحی را شروع مسیری نو و افقی تازه در جراحی های قلب و عروق ارزیابی کرد که امید است پروسه جراحی و درمان بیماران را به نحو ویژه ای بهبود بخشد.


1403/08/13
15:12:00
5.0 / 5
76
تگهای خبر: بافت , بیمار , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
ساماس - یوگا