توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی و دادستان تبریز در رابطه با اتفاقات یکی از بیمارستان های این شهر و اقدامات انجام شده
به گزارش ساماس، آذربایجان شرقی به دنبال انتشار خبری در بعضی رسانه ها و فضای مجازی بر مبنای «تزریق آب مقطر به جای داروی شیمی درمانی به برخی بیماران و به خطر انداختن جان آنها در یکی از بیمارستان های تبریز؛ و فروش داروهای شیمی درمانی در بازار آزاد با هدف سودجویی»، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در اینباره توضیحاتی ارائه نمود.
بنا بر اعلام مسؤلان بیمارستان مورد اشاره، برخی از کادر بخش شیمی درمانی این بیمارستان، داروی های شیمی درمانی را به جای تزریق به بیماران، در بازار آزاد به قصد سودجویی می فروختند و به جای این داروها، آب مقطّر یا سرم خالی برای بیماران مورد اشاره تزریق می کرده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این خصوص در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: از یک ماه پیش این مورد توسط مدیریت بیمارستان و حراست آن درحال پیگیری بود و دلیل رسانه ای نشدن آن، این بود که پیگیری قوه قضاییه با دقت بیشتری انجام شده و تأیید شود.
«احمدرضا جودتی» اضافه کرد: از راه قوه قضاییه، افراد متخلف که در حد دو تا سه نفر از کارکنان بیمارستان بودند، بازداشت شدند و تحقیقات همچنان در حال انجام می باشد.
وی با بیان اینکه با انجام این کار، بیماران سرطانی یک دوره از درمان خویش را از دست داده اند، افزود: این قضیه برای آنها خسارت جانی و مالی به بار آورده که نباید اتفاق می افتاد.
جودتی اظهار نمود: با حذف یک دوره از شیمی درمانی، تلفات جدی برای آنها وارد نمی شود اما، امیدوارم پزشک معالج این دوره را به نحوی جبران کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار داشت: افراد متخلّف بیشتر به دنبال قاچاق دارو و فروش آن در بازار آزاد بودند که قوه قضاییه و بیمارستان بعنوان مدعی به شکل جدی درحال پیگیری مبحث هستند.
وی با بیان اینکه این اتفاق امکان دارد در هر بیمارستانی بیافتد، افزود: بیمارستان هایی که بیماران شیمی درمانی در آن تحت درمان هستند، باید بیشتر کنترل شوند تا شاهد بروز چنین اتفاقاتی نباشیم.
جودتی بیان نمود: داروهای شیمی درمانی، مستقیم به بدن تزریق نمی شود بلکه در ابتدا وارد سرم می شود چونکه بسیار دردناک است؛ که در این اتفاق به احتمال زیاد سرم خالی برای آنها تزریق شده است. قصد متخلفان، خارج کردن داروها از زنجیره ی درمان و فروش آن در بازار آزاد بود.
در همین حال، «شهریار مختاری»، معاون بیمارستان یادشده نیز، در گفتگو با خبرنگاران اظهار نمود: برخی خانواده ها پس از فوت بیمار، داروهای آنها را به بیمارستان اهداء می کنند و ما هم این داروها را در اختیار بخش می گذاشتیم که برای بیماران بی بضاعت استفاده نمایند.
او اظهار داشت: به تازگی و کمتر از یک ماه است که ما احساس کردیم این داروها برای بیماران استفاده نمی شود و در بازار آزاد به فروش می رسد. زمانیکه یکی از پرسنل بیمارستان در بازار مشغول خرید و فروش داروها بود، وی را شناسایی و از او شکایت کردیم و تحویل کلانتری دادیم.
وی تصریح کرد: ما شاکی هستیم و همکاریهای لازم را با قوه قضاییه انجام داده ایم و همه اطلاعات پرسنل را در اختیار آنها گذاشته ایم.
«بابک محبوب علیلو»، دادستان عمومی و انقلاب اسلامی مرکز آذربایجان شرقی هم در گفتگو با خبرنگاران، در واکنش به اتفاقات رخ داده در این بیمارستان در تبریز، اظهار نمود: بعد از اطلاع از موضوع، فورا پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب تبریز تشکیل و جهت رسیدگی به یکی از شعب بازپرسی، ارجاع شد.
وی ضمن اشاره به شناسایی برخی از اشخاصی که در این مورد دخیل بودند، اضافه کرد: بعد از تفهیم افترا و انجام تحقیقات، این افراد با صدور قرار بازداشت موقت، بازداشت شدند.
وی ضمن تاکید بر اهمیت و حساسیت موضوع، اظهار داشت: در جهت صیانت از حقوق مردم، کشف حقیقت و احراز واقع، پرونده به شکل دقیق و کامل در ابعاد مختلف و در هر سطحی در دست بررسی می باشد و دادستانی و دستگاه قضایی در حدود مقررات، به وظیفه قانونی خود با قاطعیت و جدیت عمل خواهند کرد.
محبوب علیلو بیان نمود: بعد از تکمیل تحقیقات تکمیلی، در صورت ضرورت اطلاع رسانی خواهد شد.
منبع: samas.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب