توسعه ورزش های ساحلی، سیاست اولویت دار وزارت ورزش در دولت وفاق
ساماس: وزیر ورزش و جوانان یکی از سیاست های اولویت دار این وزارتخانه در دولت وفاق را توسعه ورزش های ساحلی اعلام نمود.
به گزارش ساماس به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش، وزارت ورزش و جوانان با هدف استفاده از ظرفیت مدال آوری رشته های ساحلی در رویدادهای آسیایی و جهانی، درصدد تدوین برنامه توسعه ای برای ورزش های ساحلی است.
بر این اساس مقرر است تشکیلاتی ویژه ورزش های ساحلی در معاونت ورزش قهرمانی و حرفه ای این وزارت خانه ایجاد شود و فدراسیون ها از این پس با رویکرد جدی تری نسبت به برگزاری مسابقات، برنامه ها و پروژه های این حوزه اقدام نمایند.
در این رابطه وزارت ورزش و جوانان بامداد امروز، سه شنبه ۱۹ فروردین ماه نشستی تخصصی را با محوریت توسعه ورزش های ساحلی با حضور روسا و دبیران فدراسیون هایی که رشته های آنها کاربری ساحلی دارند، برگزار کرد.
فوتبال، قایقرانی، کشتی، والیبال، تنیس، کبدی، نجات غریق، انجمن های ورزشی، ورزش های سه گانه و هندبال فدراسیون هایی بودند که نمایندگان آنها در این نشست کارشناسی حضور داشتند و ضمن ارائه گزارشی از عملکرد تیم های ملی ساحلی خود، پیشنهادهای لازم را برای توسعه و پیشرفت هر چه بهتر ورزش های ساحلی در کشور مطرح نمودند.
دکتر احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در اولین نشست تخصصی توسعه ورزش های ساحلی اظهار داشت: طبیعتا نخستین هدف و اولویتی که در ورزش های ساحلی به دنبال آن هستیم، استفاده از ظرفیت مدال آوری این رشته ها در بعد ورزش قهرمانی است. اما این تنها یک بخش از اهداف بلند وزارت و ورزش و جوانان در برنامه توسعه ای است. چشم انداز دیگر ما این است که بتوانیم ورزش های ساحلی را در بعد ورزش همگانی نیز توسعه بدهیم و عموم جامعه را سمت ساحل ها بکشانیم. بچه های ما هم اکنون با فقر حرکتی و کوتاهی قد مواجهند. تحقیقات نشان داده که بهترین فاکتورهای آمادگی جسمانی مربوط به خردسالان و نونهالانی است که در ساحلی بازی می کنند و بزرگ می شوند. باید ترتیبی دهیم که این مشکلات را بصورت ریشه ای برطرف نماییم.
وی با بیان اینکه ایران از شمال تا جنوب ۵۸۰۰ کیلومتر ساحل دارد، افزود: یکی از اشکالات معضل اوقات فراغت نسل جوان است. امروزه فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به قدری این نسل را درگیر کرده است که بچه ها اوقات فراغتی ندارند. ما باید با یک نظام همدلی و بهره مندی از ظرفیت سواحلی که در شمال و جنوب داریم این اوقات فراغت را با ورزش های مفرح ساحلی ایجاد نماییم. به ویژه اگر بتوانیم از وزارت آموزش و پرورش نیز کمک بگیریم و از ظرفیت ۳۳ هزار معلم ورزشی بهره ببریم. نباید فراموش نماییم که ورزش دانش آموزی، قلب ورزش قهرمانی است.
وزیر ورزش و جوانان با تأکید به اینکه توسعه ورزش های ساحلی بغیر از بحث ورزش در سایر سطوح همچون جذب توریسم ورزشی به کشور کمک می نماید، توضیح داد: برگزاری مسابقات دریایی و آبی در سواحل، جزایر و مناطق آزاد، مطمئنا به اقتصاد توریسم کشور خیلی کمک خواهد نمود و از سویی دیپلماسی ورزشی را هم برای ما به دنبال خواهد داشت. آن وقت است که دیگر برخی به دروغ نمی توانند ادعایی درباره ی خلیج فارس داشته باشند.
وی در انتها به موضوع ورزش ساحلی زنان هم پرداخت و اظهار داشت: حتما با مدیریت شهری در مناطق مختلف کشور وارد مذاکره خواهیم شد تا مناطق اختصاصی را در سواحل و مناطق آزاد برای زنان تعریف نماییم تا آنها نیز از انرژی زمین و آفتاب استفاده نمایند.
در پایان قرار شد فدراسیون های حاضر در نشست تخصصی توسعه ورزش های ساحلی برنامه های خودرا بصورت مکتوب به معاونت قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان عرضه کنند تا با عنایت به در پیش بودن «روز ملی خلیج فارس» استارت فعالیت جدی ورزش های ساحلی در سواحل کشور زده شود.
همچنین وزیر ورزش وجوانان به فدراسیون ها قول مساعد داد که به جهت فرهنگ سازی و تقویت ورزش های ساحلی، دستور لازم جهت هماهنگی های لازم با دستگاههای مختلف برای برگزاری رویدادهای ساحلی را صادر کند تا فدراسیون ها با سرعت بیشتری مسابقات را در سواحل برگزار کنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب