در بازدید از فدراسیون دوچرخه سواری؛

صالحی امیری: كمك می نماییم دوچرخه سواری بدرخشد

صالحی امیری: كمك می نماییم دوچرخه سواری بدرخشد

رئیس كمیته ملی المپیك بامداد امروز از فدراسیون دوچرخه سواری بازدید نمود.



به گزارش ساماس به نقل از مهر، رضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک به همراه نصرالله سجادی سرپرست کاروان ایران، مجید شایسته و علی دادگر اعضای هیأت اجرایی و بهداد سلیمی بامداد امروز یکشنبه ۱۵ تیرماه با حضور در محل پیست دوچرخه سواری آزادی، از فدراسیون دوچرخه سواری بازدید کردند.
صالحی امیری در بازدید از فدراسیون دوچرخه سواری گفت: از مجموعه خانواده دوچرخه سواری که در سراسر کشور دلسوز، سخت کوش، کم توقع و یا بی توقع هستند، تشکر می کنم. فدراسیون نیازمند یک برنامه ریزی جدید در فضای کرونایی است. مطمئناً جلساتی برگزار می گردد تا دوچرخه سواری در این فضا خودرا بازیابی کند. البته همه ۲۰۶ کشور دنیا گرفتار این مشکل هستند.

وی اضافه کرد: دوچرخه سواری فراتر از یک رقابت است و قسمتی از زندگی مردم با دوچرخه است. باید درباب عمومی کردن دوچرخه بعنوان قسمتی از سلامت جامعه و محیط زیست کار شود.

صالحی امیری در ادامه اشاره کرد: بحث تجهیزات دوچرخه سواری نکته مهمی است. قسمتی از تجهیزات توسط یک تولید کننده و کار آفرین دلسوز تولید شده، ولی باید تداوم داشته باشد و حمایت شود تا بتواند با رقبا رقابت کند. با وزارت صنعت و وزارت ورزش برای تامین منابع مالی در بخش تولید صحبت خواهم کرد. ما هم متعهد هستیم تا کمک نماییم که این رشته بدرخشد.

رئیس کمیته ملی المپیک اشاره کرد: دوچرخه سواری یک سهمیه برای المپیک ۲۰۲۰ کسب کرده و برای بازی های آسیایی آینده بطور قطع می درخشد. در جاکارتا با یک بدشناسی در دوچرخه سواری رو به رو شدیم، ولی ارزیابی دکتر سجادی و کادر فنی کمیته این است که زمینه خوبی برای جهش در المپیک در این رشته وجود دارد.

وی افزود: فدراسیون یک رویکرد جدید برای رویش نسلی نو آغاز نموده است. پوست اندازی یک دوره گذار دارد و باید به فدراسیون و کادر مدیریتی برای عبور از آن فرصت داد. قمری معتقد می باشد در بازی های آسیایی ۲۰۲۲ روی سکو خواهیم بود.

وی پیرامون دوچرخه سواری زنان هم اظهار داشت: دختران ما به دوچرخه سواری علاقمند هستند و باید زمینه اجتماعی آن برقرار شود. ۳۰ درصد حضور بانوان در فدراسیون حتی می تواند به ۵۰ درصد هم برسد. در جلسه آتی هیئت اجرایی برای کمک جدی به فدراسیون برای عبور از کرونا و ورود به اردوها و تمرینات و همین طور تامین تجهیزات تصمیم گیری می نماییم.
در ادامه این بازدید، مسئولین و اعضای فدراسیون درخواست های خودرا در بحث خرید تجهیزات، تکمیل ساختمان فدراسیون و پشتیبانی از ورزش بانوان مطرح نمودند.

در ابتدا خسرو قمری رئیس فدراسیون دوچرخه سواری با تشکر از حضور مسئولان کمیته المپیک در این روزهایی کرونایی در این مجموعه اظهار داشت: قبلاً در ایران شاید تنها کلاه دوچرخه سواری ساخته می شد اما حالا قسمتی از تجهیزات ما ایجاد می شود که موجب می شود مقداری از نیازهای ما رفع گردد.

وی در تشریح وضعیت ساخت ساختمان جدید فدراسیون در مجموعه ورزشی آزادی هم اظهار داشت: ساختمان خودرا در خیابان ورزنده فروختیم و الان در حال ساخت ساختمانی در مجموعه آزادی هستیم.

وی افزود: ما چند جلسه گذاشتیم که ببینیم چه کار نماییم تا در این شرایط کرونایی از برنامه ها عقب نیافتیم. اتحادیه جهانی تمام مسابقات را تا آخر سال ۲۰۲۰ لغو کرده است. مسابقات دانهیل قهرمانی آسیا به میزبانی ایران و تور آذربایجان هم کنسل شد. چند مسابقه مجازی برگزار کردیم اما بازخورد خوبی نداشت، چون تجهیزات لازم برای برگزاری مسابقه مجازی در اختیار دوچرخه سواران نبود.

قمری در ادامه در پاسخ به پرسش صالحی امیری مبنی براینکه چه تعداد دوچرخه سوار فعال داریم، اظهار داشت: حدود ۸ هزار و ۵۰۰ دوچرخه سوار داریم که در هیأت ها مشغول به کار هستند که یک سوم آنها بانوان و دو سوم آن مردان هستند.

رئیس فدراسیون دوچرخه سواری در مورد کسب سهمیه المپیک نیز بیان کرد: اگر امتیاز بندی برای کسب سهمیه مانند قبل بود، می توانستیم سه سهمیه بگیریم اما حالا یک سهمیه داریم. در بخش کوهستان هم شانس داشتیم اما مسابقات پیش رو و دیدارهای کسب سهمیه کنسل شد و شانس برای کسب سهمیه کوهستان هم کم شده است.

رئیس فدراسیون دوچرخه سواری در مورد تغییر و تحول در تیم ملی هم اظهار داشت: پوست اندازی در تیم های ملی داریم و در بازی های آسیایی دوره بعد ان شاءالله مدال های خوبی می گیریم. اعتقاد داریم فراز و فرود در ورزش هست و دوچرخه سواران بزرگ هم اجازه عرضه اندام به تازه کارها نمی دادند اما حالا با رفتن دوچرخه سواران بزرگ زمینه برای فعالیت دوچرخه سواران دیگر فراهم گشته است.

وی پیرامون افزایش هزینه ها در رشته دوچرخه سواری هم اشاره کرد: قبلاً با ۳۰ تا ۵۰ میلیون یک دوچرخه می خریدیم اما حالا با ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان این امکان وجود دارد. البته با دوچرخه هایی که در پیست خریداری نموده ایم ان شاءالله آینده دوچرخه سواری تامین شود. یکی از نیازهای اصلی ما پیست سرپوشیده چوبی است. رقبای ما خوب جلو می روند اما پیست ساری ما هنوز فعال نیست. اگر ۱۰ پیست سرباز داشته باشیم به اندازه یک پیست سرپوشیده برای ما ارزش ندارد.

محسن سلگی دبیر فدراسیون دوچرخه سواری نیز در حاشیه این بازدید اظهار داشت: ممکنست برای ساختن ساختمان جدید به مشکل مالی بخوریم و انتظار کمک از شما و وزیر داریم. ما می خواهیم این ساختمان به یادگار باقی بماند.

محمود پراش مربی تیم ملی هم که در این جمع حاضر بود اشاره کرد: خیلی از نفرات با تجربه ما از تیم ملی کنار رفتند از طرفی تیم های باشگاهی هم منحل شده اند در صورتیکه اگر باشگاه ها بودند می توانستیم در مسابقات مختلف شرکت نماییم و امتیاز بگیریم و در نهایت به سهمیه بیشتری در المپیک برسیم. دختران زیادی داریم مانند سمیه یزدانی که اگر حمایت شوند به موفقیت می رسند. همین طور به ابزار و تجهیزات بیشتری نیاز داریم و بطور قطع پیشرفت ما هم ملموس تر خواهد بود. اگر از الان کار را شروع نماییم می توانیم در بازی های آسیایی به نتیجه خوبی برسیم.


منبع:

1399/04/15
17:55:43
5.0 / 5
2553
تگهای خبر: تجهیزات , تولید , زندگی , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
ساماس - یوگا